Nog maar één weekje!!!
Door: Amy
Blijf op de hoogte en volg Amy
21 December 2008 | Nederland, Amsterdam
Nog maar één weekje te gaan en mijn avontuur door Mexico en Midden Amerika gaat van start.
De eerste twee weken zal ik weer terug gaan naar Puerto Vallarta, reeds bekend terrein voor me, waar ik weer vele vrienden en ex-collegas zal terugzien. Daarna ga ik alleen verder op mijn doorreis door Mexico, Guatemala, Belize, Honduras en Nicaragua, waar ik onder andere veel moois ga zien van de prachtige Maya wereld.
Uiteraard heb ik er ontzettend veel zin in en zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van mijn belevenissen.
Heel veel leesplezier!
Abrazo, Amy
21 December 2008 - 14:53
Daisy:
Ha Amy,
wat een heerlijk vooruitzicht!
Ik ga zeker alle leuke verhalen lezen, dus zet er maar alles in wat je meemaakt ;-)
Tot woensdag!
Groetjes Daisy
21 December 2008 - 20:24
Marleen:
Heee Amy,
het avontuur gaat weer beginnen, lees ik! Heel veel plezier en ik ga je berichtjes lezen!
Dikke kus marleen -
22 December 2008 - 17:27
Chantal:
Hi Amy,
Goede reis, enorm veel plezier en ik kijk uit naar je avonturen en belevenissen!
Take care!
Liefs, Chantal -
22 December 2008 - 19:28
Mirjam:
Hee Amy,
geniet ervan en laat ons meegenieten!heel veel plezier! -
23 December 2008 - 01:04
Pepijn:
Hey Buddy,
Happy Holidays & heel veel plezier in de warmte van Midden Amerika! Het lijkt me mooi om je verslagen over de Maya cultuur te lezen :)
Liefs, Pepijn -
23 December 2008 - 08:33
Ellen En Diana:
Leuk dat we alles op deze manier kunnen meekrijgen!! Heel veel plezier daar en doe voorzichtig!!
We bellen nog,
dikke xxx Ellen en Diana -
23 December 2008 - 08:38
Masha:
Hola chica!
Ik heb je afscheids party gemist helaas. Hoorde dat het erg gezellig was. Ik wens je heel veel plezier in midden amerika en hoop dat je net zo gaat genieten als ik heb gedaan in Thailand. :-).
Ik kijk uit naar de verhalen!
xxx Masha -
23 December 2008 - 08:55
Laura Kerckhoffs:
Hi Amy,
Heel veel plezier en succes in het verre zuiden! Zorg er alsjeblieft voor dat je weer heel thuis komt! :)
Dikke kus, laura -
23 December 2008 - 09:03
Carrie ABOOTJE:
Hela hola Amy, je bent nu een superreis aan het maken, ga ontzettend zwaar genieten en geniet je ook een beetje voor ons??
Hele dikke kus van uit het druilerige Krasnapolsky,
groetjes Carrie -
23 December 2008 - 13:08
Valerie:
Leuk dat je me hebt toegevoegd aan de lijst, zal zo mijn privé mail invullen dan kan ik voortaan thuis rustig lezen. Ben heel erg benieuwd. Wat ontzettend spannend. Geniet ervan, goeie reis en doe voorzichtig! :-) Groetjes! -
23 December 2008 - 19:59
Renate Vd Berg:
Hoi ex-buddy!
Heel veel plezeier gewenst op dit avontuur door Midden Amerika.
Geniet van de landen waar je door heen komt en vooral van het klimaat!
Groetjes -
23 December 2008 - 20:25
Kim:
haaaai super spannend man!! echt leuk! ik heb het hier in BsAs ook super naar mijn zin! ik wens je een fijne reis! doe voorzichtig en heeeel veeeel plezier!!! dikke kusss -
23 December 2008 - 21:29
Marloes:
Hi Amy,
Spannend hoor! Alvast heel veel plezier en ik ben benieuwd naar je verhalen!
Fijne kerst nog!
Groetjes, Marloes -
23 December 2008 - 21:58
Detty:
Hi Amy, wat gaaf, ik ben jaloers! Een paar jaar geleden ben ik ook een paar maandjes in die contreien geweest. Vooral het maandje Antigua (GTM) was geweldig (bij een familie ingewoond en 4 weken Spaans "gestudeerd" (ahum), en super gedoken op Utila en Roatan (Honduras). Er was ook nog een superrelaxed plaatsje in Honduras waar alle bewoners gestoord leken te zijn, ik ben de naam even kwijt maar kom er nog wel op. We hebben ons rot gelachen daar. En qua Maya moet je echt naar Copan, is echt prachtig.
Geniet er van, en ik kijk uit naar je verhalen!
Detty/NH Hoteles -
24 December 2008 - 08:01
Jennifer:
HEEL VEEL PLEZIER!!!! xx -
24 December 2008 - 10:17
Suzanne Content / NH:
Hi Amy,
Leuk dat je ons bij NH op de hoogte gaat houden van je reis!
Wens je heel veel plezier toe en kijk uit naar je verhalen!
Fijne feestdagen en een heel gelukkig 2009!
Liefs,
Suzanne -
26 December 2008 - 18:54
Rianne:
Lieve Boijens,
Geniet ervan en vergeet vooral niet een paar recepten mee te nemen voor als je weer terug bent!
xx Rianne -
27 December 2008 - 19:02
Ireen:
Hoi,
Heel veel plezier op je reis. Ben heel benieuwd naar al je belevenissen en zal ze vast met veel plezier lezen.
Tot mails,
liefs Ireen -
29 December 2008 - 17:45
Karin Mollenkamp:
Hey Amy,
Ben heel benieuwd naar je reisverhalen! Veel plezier, Geniet ervan!
Veel liefs, Karin -
29 December 2008 - 20:56
Patricia:
Chica, have fun. Ben erg benieuwd naar je verhalen. Alvast de aller beste wensen voor 2009, un prospero ano nuevo. Besos y Abrazos de chica Patricia Dunselman